
Asi jeden z nejvíce důležité secret že jsi bude vyžadují zjistit když chci palačinky těsto je jak dostat vhodné teplota, na palačinky pánvi a také jak udržet, že teploty. To nezbytné samozřejmě začít s vynikající palačinka jídlo nebo mix. Pohled Webu a bude najít několik výjimečný palačinka pokrmy a také dělání palačinek od země bude poskytnout jste úžasné výsledky. i zatímco někteří mohl podívej se dolů nosem v ready, aby se palačinka směsi, obvykle vaření, že kazí palačinky a ne mix.
Když děti prosil pro palačinky na víkend ráno, a také čas důležité, velký premade mix a trochu vody bude palačinky na stůl v záznam čas. Chudý přípravy spíše než špatná kvalita of pancake mix je obvykle důvod box směsi tyčil nad.
Start s an herci žehlička palačinka pánvi:
Zda chtějí palačinky těsto neustále s nejmenším množství nepořádek , stejně jako úklid, nejlepší řešení je an herci žehlička palačinka pánvi. Využití správně elektrický nebo plyn rozsah konvertuje kuchyně rovnou do gril podobné ty komerční restaurace. Obsazení žehlička pánvi rozjížďky stejně a , protože jeho hmotnost a také hmota je udržuje jeho teploty mnohem stejně jak jste připravit.
Na Leidenfrost vliv:
Když jste nechat drop vody drop na horké palačinky pánvi, voda pokles bude lem a haw a také zůstat v jeho kapička tvar když ono to uteče během surface area. Vědecký název a taxonomické jméno to je Leidenfrost dopad. Když pokles hity horké povrchu voda, která lze nalézt v dostat se do kontaktu s hned odpaří , stejně jako pára vytvořil lisy pobyt vody v drop až a od vyhřívané pánvi.
Bude konat povrch je prostě teplo. V typické vaření situace je souhlasil že Leidenfrost dopad se koná když teplotní úroveň pánvi je přibližně 325 stupňů F.
Najít , stejně jako record nejlepší nastavení rozsah:
Protože 'tanec vodou nebo Leidenfrost dopad se koná na 325 stupňů F, a nejlepší schválen teplotní úroveň pro vaření palačinky, že dopadne zcela je 375 ° F, můžete využít jednoduché přístup vytvořit nastavení pro ohřívačů na sporák. Begin zahřátí vaše palačinka pánvi velmi teplé, ale ne horký teploty úrovni. Ujistěte se, že to je dobře předehřáté ale to není horká adekvátní výstava Leidenfrost dopad.
Potom postupně zvýšení nastavení na hořáků až určení místě, kde pokles vody touchdown na pánvi jistě 'taneční'. Dát pánvi čas teplé každému nastavení jak jste pomalu zlepšení teplé změna nastavení hořáků. Jste bude chtějí zajištění na to, že ten těsto na palačinky pánvi je dosáhl maximální teplotní úroveň současné nastavení před hodnotit s pár klesá vody.
Když vidíte, že Leidenfrost výsledek dochází, vzít dolů hořák nastavení aby se zajistilo, že, aby se ujistil, že v budoucnu můžete begin rovnou a také tepla pánvi konkrétně. uznávajíce ty nastavení bude trvale být schopen ohřát vaši pánvi porozumění že máte precizní místo doporučení.
Podle některých vaření průvodce, teploty 325F nebo 160C koreluje na 'medium-low' nastavení na trouby nebo různé. Palačinka příprava jídla teplotní úroveň 375F (190 C) je blíže k 'medium-high'.